Letní česko-slovenská konvergence 2024

Zveme vás na víkend 2. – 4. 8. 2024 do nového, čerstvě dokončeného ekocentra Žito v sýpke, ve kterém se konají vzdělávací aktivity s dětmi i dospělými, kulturní a společenské akce, kromě přírodní zahrady je tu vysazený dešťový záhon, a protože jde o sousedství a součást fungujícího zemědělské družstva, probíhá tu někdy samosběr ovoce, jindy žně nebo pastva, a další běžná hospodářská činnost.

CO JE KONVERGENCE? – konvergence má v permakulturním hnutí dlouhou historii – jde o setkání, sdílení, potkání starých známých i objevení nových přátelství a parťáctví, jde o společnou inspiraci, mnoho A-HA momentů, společné tvoření místa i programu, někdy společné “stavění a bourání” akce, diskuse, debaty, kroužky i kruhy kolem ohně, zpívání i improvizace, počasí všeho druhu, skvělé jídlo, a vždy o společný úklid na konci a samozřejmě plánování dalších setkání a skvělých společných projektů.

Letošní letní konvergence se bude konat na hranicích česko – slovenských hranicích v krásném prostoru sadů a v ekocentru s názvem Žito v sýpke

Permakulturní konvergence je neformálním víkendovým setkáním (nejen) členů a členek, a všech příznivců permakultury – jde o setkání na inspirativním místě a program tvoříme my, kdo přijedeme – tedy také vy!

Letos jsme vybrali místo těsně za česko-slovenskými hranicemi, abychom podpořili mezinárodní spolupráci a do programu jsme zvolili ještě další důvod pro oslavu a tou je několik nových držitelů Diplomu Aplikovaného Permakulturního Designu (tedy DAPD, a o tom více tady –

Připravili jsme i skvělé jídlo a kousek programu, a ostatní je už na nás všech !

jak probíhala letní konverence v roce 2022 se podívejte tady

více informací najdete v přihlašovacím formuláři, budeme rádi, když vyplníte všechny otázky

  • 00

    dny

  • 00

    hodiny

  • 00

    minuty

  • 00

    vteřiny

  Zpět na kalendář

Datum

Srp 02 - 04 2024

Čas

8:00 - 18:00

Více info

Přihláška

Místo konání

Žito v sýpke
ŽiTo v SÝPKE Moravské Lieskové 731/1 916 42 Moravské Lieskové
Webová stránka
https://www.zitovsypke.sk
Kategorie

Organizátor

Permakultura CS pro členy
Email
pk@permakulturacs.cz
Přihláška