Chléb ve světové kuchyni s Alenou Gajduškovou

Tento kurs Vám přinese potřebné zkušenosti při přípravě domácího slaného pečiva. Probereme sortiment mouk a jejich vlastnosti při pečení, založíme žitný kvas a nebude chybět ani příprava klasického kvasového chleba. Nahlédneme do chlebové světové kuchyně a upečeme si typické chleby pro dané oblasti: tyrolský paarlbrot, třesený schütellbrot, chléb z Madeiry bolo do caco, nekynuté obilné placky, knäckebrott, bagely, italskou focacciu a pita chléb. Zjistíte, že příprava domácího pečiva není vůbec složitá, ani časově náročná! Každý si domů odnese skleničku desetiletého žitného kvasu s instrukcemi, jak se o něj starat, uchovávat ho a používat.

místo konání Stavební huť Slavonice

Kontakty a informace:

kurs, platby za kurs Alena Gajdušková
t. 731 276 158, gajdua@seznam
ubytování, strava Zdena Chadimová
t. 733 389 765

Událost je ukončena.

  Zpět na kalendář

Datum

Lis 11 - 13 2022
Expired!

Čas

8:00 - 13:00

Cena

3 500,00Kč

Více info

Přihláška
Kategorie

Organizátor

Alena Gajdušková
Telefon
+420731276158
Email
gajdua@seznam.cz
Webová stránka
https://www.pozemskazahrada.cz
Přihláška