Zveme na Permakulturní Konferenci 2022 na téma PŮDA

Vážení přátelé a sledující,
a zejména vy, kteří nejste na sociálních sítích, kde to už velmi tepe pravidelnými příspěvky o pozvaných osobnostech a dárcích do tomboly… 🙂

Dovolujeme si vás pozvat ještě touto cestou na pravidelnou permakulturní konferenci. Zveme vás k možnosti se znovu potkat se starými a novými známymi, načerpat inspiraci a chuť do společných plánů a nechat se nakazit zvědavostí a nadšením do hledání řešení v současném světě plném dobrodružných výzev.

Víkend 5. a 6. 11. 2022 bude doslova napěchovaný permakulturou !

Připravili jsme pro vás PROGRAM plný přednášek a prezentací, otázek a odpovědí na všechno, co se týká PŮDY, což je to nejdůležitější pro zahradníky a farmáře, a vlastně pro všechny z nás, kdo chceme jídlo pěstovat, sklízet a také hodovat !

Pro letošní rok je tu možnost pořídít předem VSTUPENKU a přijít potom NAŽIVO do Stájí na Toulcově dvoře, anebo sledovat ONLINE na dálku, v klidu domova.

Vstupenky nezasíláme poštou (šetříme papír i služby), takže při jejich nákupu zvolte “osobní odběr” a zapíšeme vás na seznam, který bude u vchodu.

Zároveň vám pošleme včas link na přímý přenos, kdybyste se na poslední chvíli rozhodli nebo nemohli přijít osobě. Vstupenky kupujte do pátku 4. 11. 2022 !

Rozhodnout se tedy můžete na poslední chvíli, zda dorazíte osobně, ale na druhou stranu, čím dříve vstupenku zakoupíte, tím více nám usnadníte administraci rozesílání a případné řešení technických rozmarů :-). Děkujeme za pochopení :-).

Po technickém zpracování obou 2 dnů konference vám pošleme i odkaz na ZÁZNAM, který si budete moci pustit kdykoliv do konce roku.

Abychom tento ZÁZNAM pro vás mohli vyrobit, potřebujeme prostě prodat dostatek VSTUPENEK 🙂, takže vás tímto zveme k prostudování PROGRAMU, který jsme připravili dostatečně pestrý a košatý, a pak už jen ten klik na vstupenku !

Také vás zveme ke sdílení na FB a doporučení Konference mezi vaše okolí, které se třeba teprve chystá zjistit, co je to ta permakultura 🙂 a jaká nabízí konkrétní řešení. Budeme rádi za sdílení a doporučení. Předem děkujeme za vaši podporu a těšíme se naviděnou!

Přejeme vám, ať jste veselí a zdraví, aŤ máte dostatek sil a humoru na PÉČI O LIDI, dostatek nadšeni a nářadí na PÉČI O ZEMI a dost času na PÉČI O BUDOUCNOST !

Katka Horáčková a Kačka Beňová za přípravný tým Konference 2022

Letos jsme oslovily písničkářku Veroniku Hajníkovou, zda by složila nějakou zvací píseň ke konferenci. Přišla ji inspirace na tuhle hymnu, která je platná nejen pro konferenci o půdě, ale pro půdu a Matku Zemi kdekoliv, kdykoliv, jakkoliv. Užijte si ji!
Máme navíc slíbeno, že Veronika přijede na konferenci s hudebním doprovodem, takže si ji můžeme dát všichni naživo !


… a tady je krátký sestřih z toho, jaká byla Permakulturní konference v roce 2021 na téma PŘIMĚŘENÉ TECHNOLOGIE. Těšíme se na letošní pokračování …